Imago helpt ondernemers in het MKB hoger op

Nieuwste blog
CONTACT
MAATWERK WEBSITE LATEN MAKEN?

Webdevelopment website

Front-end ontwikkeling richt zich op het implementeren van het visuele ontwerp in code. Front-end ontwikkelaars gebruiken talen zoals HTML, CSS en JavaScript om webpagina’s te maken die door gebruikers in een webbrowser kunnen worden bekeken en geïnteracteerd. Ze zorgen ervoor dat de website responsive is en goed werkt op verschillende apparaten en browsers.
Back-end ontwikkeling richt zich op de serverkant van een website. Back-end ontwikkelaars werken met programmeertalen zoals Python, PHP of Java en frameworks zoals Node.js of Django. Ze bouwen de logica en functionaliteit die nodig is om de website te laten werken, zoals het verwerken van formulieren, het beheren van databases, het implementeren van beveiligingsmaatregelen en het bieden van toegang tot gegevens voor de front-end.
DE MOGELIJKHEDEN BIJ MAATWERK

Wat is web-development?

Webdevelopment is een breed vakgebied dat zich bezighoudt met het bouwen, implementeren en onderhouden van websites en webapplicaties. Het omvat verschillende aspecten, waaronder webdesign, front-end en back-end ontwikkeling, databasebeheer en webserverconfiguratie. Webdevelopment begint met webdesign, waarbij de visuele en gebruikerservaring van een website worden vormgegeven. Webdesigners gebruiken tools zoals grafische software en wireframing-technieken om de lay-out, kleurenschema’s, typografie en navigatie van een website te bepalen. Ze streven naar een aantrekkelijk en intuïtief ontwerp dat de gebruikers aanspreekt.