Imago helpt ondernemers in het MKB hoger op

Nieuwste blog
CONTACT

Lees de
Meest gestelde vragen

Hoe kan ik mijn bereik vergroten op sociale media?

Dit is een veelvoorkomende vraag, omdat bedrijven en individuen streven naar een groter publiek op sociale mediaplatforms. Het vergroten van het bereik kan betekenen dat je meer volgers krijgt, meer betrokkenheid genereert of je content aan een breder publiek presenteert.

Wat is de beste tijd om berichten te plaatsen op sociale media?

Het tijdstip waarop je berichten plaatst, is cruciaal voor het bereiken van je doelgroep. Veel mensen willen weten wanneer hun volgers het meest actief zijn en wanneer ze de meeste betrokkenheid kunnen verwachten.

Hoe meet ik het succes van mijn social media marketinginspanningen?

Het meten van succes op sociale media is van essentieel belang. Bedrijven willen weten welke prestatie-indicatoren ze moeten volgen, zoals betrokkenheid, conversies, klikken, bereik en ROI, en hoe ze deze gegevens kunnen interpreteren om de effectiviteit van hun strategie te beoordelen.

 
Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk?

Veel mensen willen begrijpen wat linkbuilding inhoudt en waarom het een cruciaal onderdeel is van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ze willen weten waarom het belangrijk is om links naar hun website te verkrijgen.

Hoe kan ik kwalitatieve backlinks verkrijgen?

Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks is een uitdaging voor veel website-eigenaren. Ze willen weten welke strategieën en tactieken ze kunnen gebruiken om hoogwaardige links van andere websites te verkrijgen

Wat zijn de risico's van linkbuilding en hoe kan ik deze minimaliseren?

Linkbuilding kan risico's met zich meebrengen, vooral als je betrokken raakt bij onethische praktijken, zoals het kopen van links. Veel mensen willen weten wat de mogelijke risico's zijn en hoe ze deze kunnen minimaliseren om niet te worden gestraft door zoekmachines.

Wat is online marketing en waarom is het belangrijk?

Veel mensen willen begrijpen wat online marketing precies inhoudt en waarom het van vitaal belang is voor het succes van hun bedrijf of online aanwezigheid.

Welke online marketingkanalen zijn het meest effectief voor mijn doelgroep en branche?

Bedrijven willen weten welke online marketingkanalen het beste passen bij hun specifieke doelgroep en branche, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), sociale media, e-mailmarketing, betaalde advertenties en contentmarketing.

Hoe kan ik mijn online zichtbaarheid vergroten?

Het vergroten van de online zichtbaarheid is een gemeenschappelijk doel. Mensen willen weten welke strategieën en tactieken ze kunnen gebruiken om meer verkeer naar hun website te trekken en een groter online publiek te bereiken.

Wat is webdesign en waarom is het belangrijk?

Veel mensen willen begrijpen wat webdesign precies inhoudt en waarom het van essentieel belang is voor het succes van hun website of online aanwezigheid.

Hoe kan ik een professionele en aantrekkelijke website ontwerpen?

Het ontwerpen van een website die zowel professioneel als aantrekkelijk is, is een gemeenschappelijk doel. Mensen willen weten hoe ze de lay-out, kleurenschema's, lettertypen en afbeeldingen kunnen optimaliseren.

Wat zijn de beste webdesignpraktijken voor gebruiksvriendelijkheid?

Een gebruiksvriendelijke website is van cruciaal belang voor het behouden van bezoekers en het bereiken van conversies. Mensen willen weten hoe ze navigatie, laadtijden, responsiviteit en toegankelijkheid kunnen verbeteren.