Imago helpt ondernemers in het MKB hoger op

Nieuwste blog
CONTACT

Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 1-10-2023

Imago Webdesign (“wij,” “ons,” of “onze”) beheert deze website en biedt de informatie op deze website aan voor algemene informatiedoeleinden. De informatie is van algemene aard en is niet bedoeld als professioneel advies. Het gebruik van enige informatie op deze website is op eigen risico.

Aansprakelijkheid

Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op onze website. Wij geven echter geen garantie voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of beschikbaarheid van de informatie. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor fouten of weglatingen in de informatie op deze website.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of letsel voortvloeiend uit het gebruik van deze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade.

Externe Links

Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het beleid van deze externe websites. Het opnemen van dergelijke links impliceert niet dat wij de inhoud of diensten van die websites onderschrijven.

Wijzigingen in de Disclaimer

Dit disclaimerbeleid kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt om veranderingen in onze praktijken of wettelijke vereisten weer te geven. Het is raadzaam om deze pagina regelmatig te controleren op updates.

Contacteer Ons

Als u vragen heeft over ons disclaimerbeleid, neem dan contact met ons op:

  • Per e-mail: info@imagowebdesign.nl